Logo van Musical'sCool!

Kaartverkoop Fiona de Musical en Froukje2

De kaartverkoop voor de voorstellingen Fiona de Musical en Froukje2 is gestart. Bestel kaarten via de Webshop.

Onder de inspirerende leiding van Amy Beekmans en bijgestaan door een team topdocenten staan de cursisten van Musical'sCool! dit jaar op het podium van Theater De Stoelendans in Oirschot. De cursisten spelen twee shows ‘Fiona de Musical' en 'Froukje2'. Twee sprankelende musicalvoorstellingen met spanning, plezier en humor die je beslist niet mag missen!

Een moeder leest een sprookjesboek voor aan haar twee dochters. Zo begint Fiona de Musical. Een dappere prinses is van huis weggelopen en maakt allerlei avonturen mee. Zo komt ze in de vallei feeën tegen en maakt ze een magische nieuwe vriend. Er liggen ook gevaren op de loer. Ze komt een grote groep wolven tegen die van plan zijn roodkapje op te eten. Als dat maar goed afloopt...

In Froukje2 nemen we je mee naar Wolski's bloemenzaak. De zaken lopen daar niet erg goed. Als een van de medewerkers een nieuwe plantensoort ontdekt verandert dat. Opeens bloeit de bloemenzaak op en staan er rijen mensen voor de zaak om deze plant te bewonderen. Er is echter iets vreemds aan de hand met die plant...

Musical'sCool speelt de voorstellingen op:
Zaterdag 1 april 2020 om 13:00 en 16:30 u. Cast 1 speelt de rollen in ‘Fiona de Musical'. De Projectgroep en de Vakklas spelen Froukje2.
Zondag   2 april 2020 om 13:00 en 16:30 u. Cast 2 speelt de rollen in ‘Fiona de Musical'. De Projectgroep en de Vakklas spelen Froukje2. 

 

 

Gespot!

Zondag64.jpg