Sterren uit het logo

Onze docenten

Onze docenten hebben een vakopleiding gevolgd en ervaring opgedaan in het theater

Eigenaresse Amy Beekmans

Amy


Eigenaresse

Amy nam in 2021 officieel het stokje over van Jan en Myrna en werd eigenaresse van Musical’sCool! Het eerste jaar van Musical’sCool! speelde ze zelf nog mee, de jaren daarna was ze spel- en zangdocente tijdens haar opleiding MusicalTheater aan de FHK in Tilburg. Na haar opleiding kwam ze in 2018 terug bij Musical’sCool! als Artistiek Manager.

Buiten haar werk voor Musical’sCool! werkt Amy als freelance actrice voor o.a. De Efteling. Ook als musical-, zang- en speldocente geeft ze nog regelmatig workshops in theaters en op scholen. Amy begeleidt meerdere (oud)studenten in hun audities voor zowel vakopleidingen als musicalproducties.

Amy woont in Goirle met haar vriend Mark, zoontje Melle en poes Lotje.

Jessin Oulad El Hadj

Jessin


Zang

Onze zangdocent Jessin studeerde aan de FHK in Tilburg waar hij zijn Bachelor- en Masterdiploma Muziektheater behaalde. Zanglessen volgde hij bij o.a. Edward Hoepelman en hij behaalde zijn minor in Didactiek.

Na zijn studie debuteerde Jessin in Sweeney Todd van Opus One. Later speelde hij in Aladdin van Theater Terra en volgde een rol in Heidi das Musical in Wenen. Hij tourde door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de musical Die Schöne und das Biest en vorig seizoen speelde hij in ONE de musical, waar hij naast zijn rol ook werkzaam was als vocal captain en inviel als repetitor. 

Naast zijn werkzaamheden als uitvoerend zanger en acteur geeft Jessin sinds 2014 zanglessen, zowel privé als groepsles. Sinds 2022 hoort Jessin bij ons team. Hij woont in het hartje van Tilburg en komt elke vrijdag met de trein naar Best.

 
 
Dansdocent Loesje

Loesje


Dans

Onze dansdocente Loesje geeft al vanaf 2011 dansles bij Musical’sCool! Ze studeerde aan de dansopleiding van het CIOS in Arnhem en heeft daarna opleidingen afgerond als peuterdans- en Essentricdocente. Ze heeft lesgegeven bij Balletstudio Valentijn, Balletschool Julia Andrioukhina en op verschillende basis- en middelbare scholen.

Ook op Curaçao choreografeerde ze producties en gaf ze verschillende workshops. 

Naast de lessen bij Musical’sCool! heeft zij een eigen sportschool voor vrouwen: Loesje Ladies Fit.  

Loesje woont in Best met haar man en 2 kindjes Mason en Justin.

Speldocent Eline Jacobs

Eline


Spel

Onze speldocente Eline zit al vanaf het begin bij Musical’sCool!, toen was ze 8 jaar. Langzaam is zij van leerling naar teamlid gegroeid en kunnen we niet meer zonder haar. Vanaf 2022 geeft ze spellessen, muziek op schoot en peuterdansles vanuit Maak het mee Theater.

Eline schreef al meerdere scripts. Ze is sinds 2018 werkzaam als pedagogisch medewerker en ze woont recht om de hoek bij onze leslocatie!